Fabiano members

FABIANO MEMBERS pretplatnicka grupa ne predstavlja nacin brzog profita i zarade laznim obecanjima, nas cilj je dugorocan i siguran profit.

Nismo kao vecina trenutno prisutnih grupacija koji obecavaju dojave sa kvotom preko 30,a zatim posle utakmice (koja nije prolazna) obrisu stranicu,a zatim naprave novu pod drugim imenom i ponovo prave prevaru.

Vise o nacinima na koji Vas varaju, mozete procitati klikom OVDE.

Nasa pretplatnicka grupa se sastoji od najboljih tipstera iz Srbije,Hrvatske,Bugarske i Rumunije. Vecina njih su ucesnici raznih tipster nadmetanja, koji svakog meseca ostvaruju velike profite i za to dobijaju nagrade, na raznim tipster sajtovima prisutnim na internetu.

U samoj grupi tipsteri su grupisani po kategorijama u kojima su najbolji, na primer, clan XXX (u grupi potpisan kao X-Hunter) ima zadatak da pronadje utakmice sa najvecom sansom za neresen rezultat, clan Lucky trazi dnevno najsigurnije utakmice za igru golova, clan Renzor se oglasava kada u ponudi vidi mogucnost dobitka na velikoj kvoti, i jos mnogo njih…

Oni su placeni da objavljuju svoje predloge, Vas uplacen novac za clanstvo velikim delom ide upravo njima. Oni ovo shvataju kao posao, potpuno profesionalno. Vasa zarada i zadovoljstvo njima osigurava profit od pretplatnika, tako da budite sigurni da im je u najboljem interesu da prolaznost bude sto veca.

 

 

fab1 fab2 fab3 fab4

Kao sto vidite na slikama, kvote su skromne ali profit je ostvaren, sto je i bio cilj.

 

Za nove korisnike imamo opciju clanstva na 15 dana, nakon uplate dobijate podatke (korisnicko ime i lozinka) sa kojima pristupate delu sajta sa predlozima,koji ostalim clanovima (koji nisu VIP) nisu vidljivi.

Cena za 15 dana iznosi 50 eura, odnosno 6000 RSD.

U nastavku mozete pogledati tiket sastavljen zajednickim snagama, spojili smo predloge tipstera i napravili 300 eura profit (na 100din ulozenih).Kao sto vidite na slici, tu su dva X predloga (X-hunter), ciste velike kvote (Renzor) i predlog za golove vec pomenutog clana (Lucky).

fab5

Pridruzite nam se, budite deo pobednicke ekipe!

fabian.fabi.cannes@gmail.com